Valet Parking

Wat is Valet Parking en hoe werkt het bij Dutch Parking Service? 

Valet Parking is een concept dat is overgekomen vanuit Amerika. Het concept richt zich op het vereenvoudigen en het bieden van een service ter oplossing van de hedendaagse parkeer problemen. De tijden dat u zelf naar een parkeerplaats moet gaan zoeken, zijn voorbij. Geen ZORGEN, geen STRESS. U hoeft niet meer om te kijken naar een parkeerplaats. 

U rijdt met uw auto tot aan de deur van de vertrekhal op Schiphol Airport. Hier staat keurig een chauffeur voor U klaar die alle parkeerzorgen voor U uit handen neemt. U wordt als een gast onthaald bij onze Valet Parking Service. Uw auto wordt door een van onze chauffeurs naar een parkeerterrein gebracht, waar deze gedurende periode wordt bewaakt. Geen tijdverlies en meteen inchecken. Snel en gemakkelijk!

Bij terugkomst op Schiphol Airport, neemt U telefonisch contact met ons op en uw auto wordt voorgereden op de afgesproken plaats bij de vertrekhal. Wij helpen U mee met het laden van uw bagage. Overhandigen uw autosleutel en U vervolgt uw reis naar huis. Door deze luxe en comfortabele service is het nu mogelijk om snel en zorgeloos van uw welverdiende vakantie/zakenreis te genieten.

Tevens vinden wij het belangrijk om onze service en kwaliteit te waarborgen en iedere klant de aandacht te geven die zij verdienen. Ons streven is om deze service en kwaliteit te blijven leveren tegen een prijs die voor iedereen toegankelijk is.